Coaching van pup tot volwassen hond

Coaching van pup tot volwassen hond

Bij Dog Coaching Gelderland worden van maandag tot en met vrijdag coaching lessen gegeven voor baas en hond. Samen met de coach Areen Eeuwes gaat u op pad in de dagelijkse situatie, het park, bos of centrum en leert u hoe van uw pup, jonge hond of volwassen hond een fijne vriend in de maatschappij te maken.

 

Een fijne vriend maakt u door zich te verdiepen in de hond, zijn of haar omgeving en uw wensen. Vandaar uit maken wij samen een plan van aanpak en coach wij u in de training van uw pup, jonge hond of volwassen hond. De lessen vinden in overleg wekelijks of om de week plaats.

 

Iedere aanpak is op maat passend bij u, uw familie en uw hond. Individueel wordt u en eventueel uw gezin gecoacht tijdens de training. Op een hond vriendelijke manier motiveren we de hond om het gewenste gedrag vaker te laten zien en proberen we het ongewenste gedrag te voorkomen of begeleiden.

 

Bij de komst van een nieuwe hond of pup is het advies om 1 week vooraf aan de komst van de hond een afspraak te maken om samen de start te bespreken. Denk hierbij aan de auto rit, de eerste nacht, zindelijkheid trainen, enz.  Ook voor de opvoeding geldt voorkomen is beter dan hertrainen.

 

Kosten:

Pups tot 4 maanden, eerste les aan huis gevolgd door 4 lesen van 25 minuten kosten pakket 150 euro

Honden ouder dan 4 maanden, pakket van 5 lessen van 25 minuten a 125 euro

 

 

Locatie’s vooraf samen besproken:

Oosterbeek

Schaarsbergen

Beek gemeente Montferland

 

Aanvang training:

De trainingen kunnen ieder gewenst moment gestart worden, na een belletje of email bepalen we samen de startdatum en het trainingsschema.

 

Aanmelden:

 

info@dogsportscentre.nl

tel. 06 53 88 32 09