Coaching aan huis

Coaching aan huis

 

Bij Dog Coaching Gelderland worden van maandag tot en met vrijdag coaching lessen gegeven voor baas en hond. Samen met de coach Areen Eeuwes gaat u op pad in de dagelijkse situatie, het park, bos of centrum en leert u hoe van uw pup, jonge hond of volwassen hond een fijne vriend in de maatschappij te maken.

 

Soms is het gewenst om de lessen aan huis of rondom huis te laten plaats vinden. Ook dit is mogelijk bij Dog Coaching Gelderland. Samen maken wij  een plan van aanpak en coach ik u in de training van uw pup, jonge hond of volwassen hond. De lessen vinden in overleg wekelijks, om de week of 1 x per maand plaats.

 

Iedere aanpak is op maat passend bij u, uw familie en uw hond. Individueel wordt u en eventueel uw gezin gecoacht tijdens de training. Op een hond vriendelijke manier motiveren we de hond om het gewenste gedrag vaker te laten zien en proberen we het ongewenste gedrag te voorkomen of begeleiden.

 

Kosten:

 

75 euro per uur (exclusief 15 euro voorrijkosten in een straal <15 km). Advies duur afspraak 60 minuten.

 

 

Locatie:

 

Aan huis.

 

 

Aanvang training:

 

De trainingen kunnen ieder gewenst moment gestart worden, na een belletje of email bepalen we samen de startdatum en het trainingsschema.

 

 

Aanmelden:

 

info@dogsportscentre.nl

tel. 06 53 88 32 09