Coach

DOG COACHING GELDERLAND
Honden training verzorgt op maat, in de dagelijkse situatie, individueel: 1 hond samen met zijn baas of gezin op les. Samen werken we aan een goede relatie tussen hond en baas en halen we het best mogelijke uit de hond door te kijken naar zijn/ haar behoeftes en daar voldoening aan te geven waardoor we het ongewenste gedrag laten afnemen en het gewenste gedrag kunnen bekrachtigen.
Relaties op basis van vertrouwen en coaching van de hond door zijn eigen baas om het gewenste gedrag te kunnen laten zien.

COACH:

Areen Eeuwes
Op 3 januari 2011 startte ik Dog Sports Centre Gelderland. Een bedrijf ontstaan uit een grote passie voor honden en honden training. Nu anno 2017 is de naam aangepast naar Dog Coaching Gelderland.

Van jongs af aan ben ik opgegroeid met herders en trainen van werkhonden binnen de africhtingssport. Nu jaren later is mijn passie gewijzigd. waar vroeger mijn grote passie sporttechnisch bezig zijn met honden was, kies ik de laatste jaren voor de bewuste keuze voor een hond voor thuis, stabiel in het gezin. Begrepen door zijn of haar bazen, een hond om van te genieten.

Voordat ik mijn opleiding volgde op het gebied van honden training en honden gedragsproblemen heb ik de opleiding voor paraveterinair dierenartsassistente gevolgd en tot op heden ben ik werkzaam als assistente in een dierenartsenpraktijk. Dit heeft geleid tot een hele brede kijk op de gezondheid, welzijn en de opvoeding van de hond.

Klik hier voor mijn opleidingen

Email: contact@dogcoachinggelderland.nl

Telefoon: 06 53 88 32 09