Coaching hond en baas

De meeste honden houden van actie. Ze willen dolgraag naar buiten om lekker te rennen en spelen. De meeste baasjes gunnen hun hond die vrolijke momenten en nemen daar uitgebreid de tijd voor. Dog Coaching Gelderland is er om dit positieve samenspel te stimuleren of te ontwikkelen. Ook wanneer het iets minder goed gaat en een hond bijvoorbeeld niet goed luistert, zijn er genoeg oplossingen om samen weer het perfecte duo te worden.

Dog Coaching Gelderland helpt graag verder. Niet met een strenge, starre aanpak, maar juist met sportiviteit, speelsheid, vrolijkheid en duidelijkheid. Samen genieten staat bij ons voorop.

Elk baasje en elke hond zijn uniek. Voor elke combinatie wordt dan ook een eigen trainingsschema neergezet. Niet alleen op het terrein of in de overdekte trainingslocatie van Dog Coaching Gelderland, maar ook op specifieke locaties zoals het bos, het centrum of het park.

In onze drukke maatschappij worden steeds hogere eisen aan onze hond gesteld: hij of zij moet mee naar het schoolplein, bij de winkel braaf wachten op de baas, spelen in het park met andere honden maar niet te dicht bij de straat…

 

Dog Coaching Gelderland:

* eigentijdse visie op training en opvoeding

* groot speel- en oefenterrein zowel binnen als buiten

* speurtrainingen in kleine groepen

* les op maat

* trainingen voor pups, maar ook voor oudere honden

* geen wachttijden