Voeding

Voeding 

Voeding staat aan de basis van een gezond honden leven. Maar welke voeding is de juiste voor jouw hond? Dit is geen kant en klaar antwoord, van invloed zijn onder andere leeftijd, geslacht, energie maar ook ziekte speelt een grote rol.

Je kunt nog zulke goede voeding aan jouw hond geven maar wanneer de darm niet helemaal goed en gezond functioneert kan deze hond weinig met de voeding. Duidelijke tekenen dat een darm niet gezond is en moeite met verteren heeft is wanneer een hond diarree heeft maar ook de hoeveelheid ontlasting verklapt dat er iets niet klopt of het laten van winden (flatulentie) geeft duidelijk aan dat er iets niet in de haak is.

Slechte voedingsopname door slecht functionerende darmen leidt op lange termijn aan te korte en deze te korte kunnen invloed hebben op o.a. gewicht, gedrag, vacht conditie, hoeveelheid ontlasting van de hond. Daarom is goede voeding en een gezond maag darmstelsel van groot belang voor onze hond.

Mijn grootste voorkeur op voeding van honden is een voeding met een gegarandeerde samenstelling, liefst biologisch en zonder toevoegingen van geur, kleur en smaakstoffen e.d.  Maar ondanks de voorkeur blijft ook voeding een op maat advies.

Nieuwsgierig geworden …

 

Kosten:

30 euro per consult per dier (duur consult 30 minuten)

 

Afspraak maken:

info@dogsportscentre.nl

tel. 06 53 88 32 09