Aankoop begeleiding

nieuwe pup/ hond

Je denkt erover om een hond aan te schaffen.
Maar waar moet je beginnen?

Welke hond past het beste bij jou en jouw situatie? Wat vind je leuk aan een hond en wat vind je niet leuk? Kort haar of lang? Er komt veel op je af en hoe fijn is het dan dat iemand jou hiermee kan helpen?

Op zoek

Aankoopbegeleiding start vanaf het begin, we brengen alle wensen in kaart en gaan kijken welke hondenrassen of kruisingen daarbij kunnen passen. Wanneer dit duidelijk is gaan we op zoek naar de hond of pup.

Het bekijken van de hond of pup ga je zelf doen, indien  gewenst kan ik met je mee. Ik geef je van te voren enkele opdrachten mee om over na te denken en vraag je om filmpjes te maken van de pup of hond, van de moederhond en indien mogelijk van de andere nestgenoten. Samen kijken we naar deze filmpjes, vertel ik je wat ik zie en geef ik een advies.

Investering

De zoektocht naar een nieuwe hond kost wel wat tijd. Je start met de vragenlijst, dan ga je rassen bestuderen en je bekijkt de aangeboden honden. Het leukste gedeelte is altijd weer het kennismaken met de hond of pup.

De kosten voor aankoopbegeleiding (vragenlijst, bijpassende rassen, aanbod bekijken en adviseren bij het kijken naar de film van de mogelijke hond) is € 60

Hulp krijgen bij de aankoop van jouw ideale hond?

Met je nieuwe harige huisgenoot op cursus bij Areen? Doen!! Op iedere vraag een nuchter en praktisch antwoord, talloze simpele, maar oh zo effectieve oefeningen voor binnens- en buitenshuis, rust, exclusieve aandacht, eindeloos veel geduld, tips over voeding, het overbrengen van vertrouwen, Eerste (en Tweede en Derde 😉) Hulp bij Opvoeding,  een divers pakket aan soorten trainingen….Areen biedt, kan en doet het allemaal!! Ze heeft ons heel gericht door dat eerste, heftige puppyjaar geleid. Resultaat? Een relaxte hond en happy baas!!

Liset & Baike

Let's connect