Honden voedingsconsult

Voor een gezond hondenleven

Voeding vormt de basis van een goed en gezond hondenleven.

Er zijn veel ideeën over wat de beste voeding voor een hond is. Maar naast een algemeen advies is de juiste voeding ook afhankelijk van de individuele hond, gezondheid, leeftijd, geslacht en hoeveelheid beweging die de hond krijgt. Deze factoren hebben invloed op welke voeding en welke smaken het meest geschikt zijn voor jouw hond.

Ondersteuning

Voeding kan een sterk ondersteunende rol spelen bij problemen met het maag- darmstelsel, haarverlies, gedragsproblemen, huidproblemen, oorontstekingen, anaalklier ontstekingen, slechte adem, hart-, lever- en nierziektes, gewrichtsproblemen, diabetes en bij overgewicht.

Tijdens het consult bekijken we wat er nu gevoerd wordt en hoe vaak, we bekijken de ontlasting, de hoeveelheid die gevoerd wordt en de algemene conditie van de hond waaronder huid, vacht en nagels. We bespreken de do’s en dont’s op voedingsgebied passend bij jouw hond.

De kracht van het voedingsconsult voor jouw hond is:

N

Samen zorgen voor een betere gezondheid van jouw hond

N

Handvatten om zelf het juiste voer voor jouw hond te kunnen kiezen en te kopen waar je maar wilt

N

Jouw hond op maat voeren, passend bij jouw budget.

Investering

Thuis verzamel je alles wat je aan voeding geeft aan jouw hond (liefst met de originele verpakking) en je verzamelt wat ontlasting. Natuurlijk neem je jouw hond mee. Een consult kost 60 minuten tijd.

De financiële investering voor het voedingsconsult op maat voor jouw hond (een consult van 60 minuten) is € 45.

Lessen bij Areen zijn altijd leuk en leerzaam! Ook over andere hond gerelateerde onderwerpen als voeding en parasietenbestrijding heeft Areen veel kennis en altijd advies paraat.

Anke & Bailey

Let's connect