Honden welzijnsconsult

Voor een betere gezondheid van jouw hond

Heb je vragen over de gezondheid van je hond?

Het welzijnsconsult is voor iedere hondeneigenaar die vragen heeft over de gezondheid (van geestelijk- emotioneel tot fysiek) van zijn of haar hond. Het komt voor dat een hond regelmatig naar de dierenarts moet voor een bepaalde terugkomende kwaal. Telkens wordt een behandeling gestart waarna de klacht verdwijnt. Maar soms komt de klacht na een periode toch weer terug.

Dan kan het fijn zijn om verder en breder te kijken, en kan een meer holistische aanpak wenselijk zijn. Tijdens het welzijnsconsult kijken wij samen welke ondersteuning er nodig is.

Breder kijken

Soms komt er meer bij kijken en is de hulp wenselijk van een homeopathische dierenarts of een osteopaat. Maar ook kunnen simpele aanpassingen van de voeding, het gebruik van een supplement of het veranderen van een dagelijkse routine ervoor zorgen dat de klacht verdwijnt.

Het welzijnsconsult kan ondersteuning bieden bij problemen met het maag- darmstelsel, haarverlies, gedragsproblemen, huidproblemen, oorontstekingen, anaalklier ontstekingen, slechte adem, hart-, lever- en nierziektes, gewrichtsproblemen, diabetes en bij overgewicht.

Tijdens het consult bekijken we wat er nu gevoerd wordt, welke adviezen de dierenarts heeft gegeven en vullen we waar mogelijk aan met voedingssupplementen, homeopathische middelen, etherische oliën. Ook kan een verwijzing voor verder onderzoek bij jouw eigen dierenarts geadviseerd worden.

Ruim 20 jaar heb ik ervaring vanuit de reguliere dierenartspraktijk en bij veel mensen sta ik bekend om mijn goed onderbouwde adviezen. Bij voorkeur geef ik adviezen ter verbetering van de gezondheid zonder dat deze bijwerkingen, belasting voor het lichaam van de hond hebben. Door nauwe samenwerking met homeopathisch werkende dierenartsen en regulier werkende dierenartsen geef ik je een meerwaarde voor het welzijn van jouw hond.

De kracht van het welzijnsconsult voor jouw hond is:

N

Samen zorgen voor een betere gezondheid van jouw hond

N

Handvatten bieden waarmee je zelf de juiste keuze kunt maken om de gezondheid en welzijn van jouw hond te vergroten

N

Op maat, passend bij jouw budget het beste voor jouw hond te realiseren

Investering

Thuis maak je een opsomming van de klachten van jouw hond, als jouw hond hiervoor bij een reguliere dierenarts is geweest, noteer je wat zijn of haar bevindingen waren, je neemt huidige medicatie mee, de dagelijkse  voeding en alle andere voeding die je jouw hond geeft (liefst met de originele verpakking), ook verzamel je wat ontlasting en urine. Natuurlijk neem je je hond mee naar het consult. Een consult duurt 60 minuten.

De financiële investering voor het voedingsconsult op maat voor jouw hond (een consult van 60 minuten) is € 45.

Lizzy is onze dierbare teckel. Zij heeft huiduitslag, oorklachten en ze raakt snel in de stress. Na veel antibiotica kuren kwamen we ten einde raad bij Areen. Er was direct vertrouwen. Ook tijdens de behandelingen is er rust en Lizzy laat alles in vertrouwen toe! Zo mooi om te zien. Areen vraagt regelmatig hoe het gaat en we kunnen haar te alle tijden bellen en ze staat voor ons klaar. Dankbaar wat Areen voor Lizzy en voor ons doet!

Karin & Lizzy

Let's connect