Sanne van Hummel

A life together full of happiness

Persoonlijke coaching

Voor een heerlijke hondenvriend

Welkom en leuk dat jij deze pagina leest. Jij hebt een hond of veel affiniteit met een hond en dat is wat wij samen delen. Dog Coaching Gelderland is een hondenadviesbureau ontstaan uit passie voor hondenopvoeding, hondenwelzijn, kennisoverdracht en coaching. Mijn filosofie ‘A life together full of happiness’ drijft mij om honden eigenaren te ondersteunen en te adviseren om een zo mooi en gelukkig mogelijk leven samen met hun hond te mogen beleven.

Het gaat om verbinding

Om een hond te verwelkomen in het gezin is opvoeding een van de belangrijkste taken voor jou als hond eigenaar. Daarbij reist de vraag: Hoe leert mijn hond en hoe zorg ik dat mijn hond zich goed voelt binnen mijn familie? Ik volg mijn collega Areen in haar visie dat hondenopvoeding niet de kunst van het aanleren van commando’s is, maar dat juist verbinding tussen hond en mensenfamilie van groot belang is. Daarbij komt mijn hulp om de hoek kijken. Honden leren graag van ons mensen door positieve ervaringen op te doen en vooral door samen doelen bereiken. Samen ga ik met jou en jouw hond aan de slag tijdens de opvoeding om balans, coördinatie en zelfvertrouwen aan te leren. Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten! 

Vriendelijke groet,

Sanne

 Dog coaching gelderland

Dog Coaching Gelderland is opgericht in 2011 door Areen Eeuwes. Areen heeft ruim 20 jaar ervaring als paraveterinair en hondentrainer. Sinds 2019 is Sanne werkzaam bij Dog Coaching Gelderland. Sanne is in opleiding voor hondengedragstherapeut bij Dog Vision. Daarnaast heeft Sanne ook de opleiding paraveterinair afgerond en is zij werkzaam in een dierenartsenpraktijk. Samen met u zorgen Sanne en Areen voor  een gelukkig, gezond en mooi hondenleven!

Opleidingen Sanne

N

Voedingsadviseur niveau 1’ certificaat Hills nutritional adviser

N

Workshop Ras & Gedrag Martin Gaus Acedemie

N

Module 1 Dogvision Toegepaste Ethologie van de hond

N

Module 1a Dogvision Biologie van de hond

N

Module 2 Dogvision Kynologisch instructeur

N

Module 3 Dogvision opleidingsavond Leren bij honden

Deskundige hulp was nodig en kwam… Gelukkig was daar Areen.

Met scherp oog voor hond èn baas zag zij wat nodig was om dit probleem te tackelen.

Marre Fleur & Sam

Let's connect