Yoga

Samen met jouw hond

Samen in de natuur een zijn met Yoga

Heerlijk samen met jouw hond en andere hondenbazen het weekend goed beginnen. Een Yoga les om samen helemaal zen in de natuur te zijn. Yoga zorgt voor een goede balans tussen lichaam en geest. Leert jou samen met jouw hond ontspannen en verlaagt jullie bloeddruk en nog veel meer.

Yoga samen met jouw hond

Yoga is goed voor lichaam en geest. Voor jouw als hondenbaas maar ook voor jpouw hond. Samen gaan jullie oefeningen doen buiten in de natuur. Deze oefeningen gaan jullie samen helpen ontspannen, jullie focus vergroten, beter zuurstofopname, werkt bloeddruk verlagend, helpt emoties een plaats te geven, zorgt voor ontspanning en nog veel meer voordelen zijn er naast een leuke gezellige les met andere honden bazen en honden.

Twee wekelijks worden er lessen Yoga georganiseerd. Samen met 3 andere honden en hun eigenaren ben je 45 minuten onder begeleiding van Sanne in de natuur bezig met Yoga oefeningen, laat je de week achter je en ga je opgeladen en fris het weekend in.

Agenda & inschrijving

Samen met jouw hond naar Yoga

8 + 11 =

Investering

De kosten voor Yoga samen met jouw hond (een les van 45 minuten) is € 20.

Ook lekker bezig zijn met je hond?

Puck is als pup in juni 2016 bij ons gekomen. We hebben enigszins opstart problemen met puck gehad. Wie bel je dan juist ja, Areen!
We zijn nu bijna 3 jaar verder en Puck is dankzij de trainingen en ondersteuning van Areen uitgegroeid tot een lieve, gemakkelijke en gehoorzame kooiker. Ook de baasjes worden door Areen niet vergeten.
Kortom een aanrader!!!

Jacoline en Puck

Let's connect