Coaching uitvallende hond

Aan huis

Samen jouw hond begeleiden

In de dagelijkse situatie samen jouw hond begeleiden en helpen om zich weer zeker en kalm te voelen en de andere honden veilig te kunnen passeren zonder uit te hoeven vallen.

Voor een evenwichtige hond

We maken een pakket op maat waarbij de eerste les in de vertrouwde omgeving is. Aan het einde van deze les bespreken we het vervolgtraject welke afhangt van het gedrag dat jouw hond laat zien.

Basisregel is jouw hond veiligheid bieden waardoor jouw hond de spanning kan loslaten en openstaat om nieuw gedrag eigen te maken.

Tijdens de lessen leer ik je om jouw hond op een positieve manier te begeleiden en te coachen in het dagelijkse leven. We kijken naar de behoefte van jouw hond en achterhalen de motivatie voor het uitvallen naar andere honden. Wanneer jij dit weet, dan kun jij dit gedrag ombuigen en jouw hond trainen tot een evenwichtige, stabiele, kalme hond die leert honden te passeren zonder zich bedreigd te voelen.

N
Begeleiding op maat in de dagelijkse situatie van jouw hond.

We bekijken samen jouw hulpvraag met betrekking tot jouw hond en bieden een training op maat aan met als resultaat een positieve ombuiging van het gedrag zodat jullie samen kunnen genieten.

N
Samen krijgen jullie persoonlijke begeleiding.

Met elkaar kijken we wat het beste bij jou, het gezin en de hond past. Iedereen kan zijn eigen vragen stellen en samen kijken we welke oplossingen er zouden kunnen zijn.

N
Efficiënt

De training is op maat, zonder wachttijd en direct toepasbaar in de dagelijkse situatie.

Je investering

Het opvoeden van een hond vergt tijd, geduld en enthousiasme. Het eerste jaar is het intensiefste, de daarop volgende 2 jaren worden wat makkelijker en vaak gaat het vanaf de leeftijd van 3 jaar vanzelf en merk je dat jouw hond in balans is gekomen.

De financiële investering voor een hondentraining aan huis (een les van 45 minuten, voorrijkosten en email ondersteuning tijdens de lessen) is € 75. Het vervolgtraject stellen we na deze les in overleg samen waarbij we de bijbehorende kosten ook bespreken. Deze kosten variëren van € 22 tot € 75 per les.

Wil je een kalme en evenwichtige hond?

‘ Met je nieuwe harige huisgenoot op cursus bij Areen? Doen!! Op iedere vraag een nuchter en praktisch antwoord, talloze simpele, maar oh zo effectieve oefeningen voor binnens- en buitenshuis, rust, exclusieve aandacht, eindeloos veel geduld, tips over voeding, het overbrengen van vertrouwen, Eerste (en Tweede en Derde 😉) Hulp bij Opvoeding, een divers pakket aan soorten trainingen….Areen biedt, kan en doet het allemaal!! Ze heeft ons heel gericht door dat eerste, heftige puppyjaar geleid. Resultaat? Een relaxte hond en happy baas!! ‘

Liset & Baike

Let's connect