Sociale groepswandeling

Samen intens genieten

Samen leren hoe jouw hond zijn focus bij jou kan houden

samen intens genieten buiten in de natuur, samen met andere honden en bazen.

Ontspannen en educatief

Tijdens deze lessen hebben we steeds een andere oefening waarbij je leert jouw hond zijn aandacht en gedachten bij jou te laten, maar jij ook bij jouw hond. Soms laten we de neus gebruiken om voer te zoeken, andere momenten zitten we rustig bij elkaar te ontspannen. Je leert hoe de lijn te gebruiken, andere honden te passeren, enz.

Naast dat het leuk is om samen bezig te zijn, helpen deze lessen vaak goed bij de aanpak van bepaalde “problemen”. Zo kun je jouw puberende hond leren de juiste lichaamstaal te houden en zich niet bedreigd te laten voelen door soortgenoten. Samen bouw je aan een kalme en evenwichtige relatie in aanwezigheid van afleiding van de buitenwereld en andere honden.

De groepswandellessen worden elke week georganiseerd. Samen met drie andere hondeneigenaren ben je 45-60 minuten op pad en word je op een leuke, ontspannen en educatieve manier gecoacht in het begeleiden van jouw hond terwijl er afleiding van soortgenoten is.

Agenda & inschrijving

Wij gaan mee wandelen in Schaarsbergen

2 + 11 =

Investering

De kosten voor de groepswandeling (een les van 60 minuten) zijn € 22

Samen leren ontspannen op pad te zijn.

Niets was tijdens de lessen (zowel bij groeps- als individuele lessen) teveel. Areen nam (ruim) de tijd om te kijken wat het probleem was en speelde voortdurend in op datgeen wat nodig was. Zij gaf met eindeloos geduld baas en hond de ruimte om te oefenen en te trainen.
Niet alleen Sammie was tijdens de lessen dol op Areen, de betrokken houding van Areen maakte dat het baasje zich ook op haar gemak voelde om allerlei vragen te stellen.

Marre Fleur en Sammie

Let's connect