Hondentraining

Op maat (ook mogelijk aan huis)

Je hond goed opvoeden
voor een levenlang plezier aan elkaar.

Jouw hond begeleiden tot een fijne, kalme en evenwichtige hond?
Ik kan je helpen met het 1 op1 coaching. Dit kan ook bij jou thuis.

Hondentraining op maat

Een speciale wens, een groot probleem of gewoon een stukje spiegeling gevraagd.

Boek 5 lessen voor een 1 op 1 coaching

Samen met elkaar werken aan de vraag

Jij legt de hulpvraag neer en samen gaan we kijken wat de gewenste oplossingen zouden kunnen zijn en hoe we deze kunnen bereiken. Samen kijken we naar je wens en naar jouw hond. We zoeken de achterliggende motivatie voor het gedrag dat we zien en als we dat weten kunnen wij jouw hond samen coachen en begeleiden.

Tijdens de lessen leer ik je om jouw hond op een positieve manier te begeleiden en te coachen in het dagelijkse leven. Je leert te kijken naar de behoefte van jouw hond waardoor je de motivatie van jouw hond te weten komt. Als je dit weet, dan kun je het gedrag ombuigen en jouw hond trainen tot een evenwichtige, stabiele en kalme hond.

Voorbeelden van wensen van de baas kunnen zijn:

N

Niet trekken aan de lijn

N

Terugkomen bij roepen

N

Niet blaffen bij komst visite

N

Niet uitvallen naar mensen en of honden tijdens het wandelen.

N

Maar ook het trainen en opvoeden van een herplaatser of een hond uit het buitenland

N

Enz.

Efficiënt

De trainingen gebeuren binnen, buiten op straat of in het park, bos. Het is maatwerk waardoor er efficiënt getraind wordt en de hond niet onnodig hoeft te wachten. 25 minuten lang werken we samen intensief 1 op 1. Je krijgt duidelijke handvatten mee voor thuis en samen bespreken we het vervolgtraject.

Je investering

Het opvoeden van een hond vergt tijd, geduld en enthousiasme. Het eerste jaar is het intensiefste, de daarop volgende 2 jaren worden wat makkelijker en vaak gaat het vanaf de leeftijd van 3 jaar vanzelf en merk je dat jouw hond in balans is gekomen.

Het pakket dat we samen op maat afstemmen, waarbij we op zoek gaan naar de balans voor jullie samen tussen actief, ontspannen en genieten van en met elkaar, bestaat uit 5 lessen van 25 minuten, email ondersteuning tijdens de lessen en eenmalig 5% korting op jouw inkopen uit de winkel van Dog Happiness). De financiële investering hiervoor is € 190.

Hondentraining aan huis

In de vertrouwde omgeving

Samen jouw hond begeleiden

Positief begeleiden

We starten met 1 les en maken een plan met huiswerkopdrachten. Per email ondersteun ik je tijdens de lesperiode. Het is een plan op maat waarbij jij als baas aangeeft wat je ziet en waar je denkt wat mee te moeten, samen kijken we naar jouw hond en geef ik aan wat ik zie.

Tijdens de lessen leer ik jou om jouw hond op een positieve manier te begeleiden en te coachen in het dagelijkse leven. We kijken naar de behoefte van jouw hond en achterhalen de motivatie voor het gedrag van jouw hond. Wanneer jij dit weet, dan kun jij dit gedrag ombuigen en jouw hond trainen tot een evenwichtige, stabiele en kalme hond.

N
Samen jouw hond begeleiden thuis, in de vertrouwde omgeving

We bekijken samen jouw hulpvraag over jouw hond en bieden een passende training aan met als resultaat een positieve ombuiging van het gedrag zodat jullie samen kunnen genieten

N
Samen krijgen jullie persoonlijke begeleiding

Met elkaar kijken we wat het beste bij jou, het gezin en de hond past. Iedereen kan zijn eigen vragen stellen en samen kijken we welke oplossingen er zouden kunnen zijn.

N
Efficiënt

De training is aan huis, zonder wachttijd en direct toepasbaar in de dagelijkse situatie.

Je investering

Het opvoeden van een hond vergt tijd, geduld en enthousiasme. Het eerste jaar is het intensiefste, de daarop volgende 2 jaren worden wat makkelijker en vaak gaat het vanaf de leeftijd van 3 jaar vanzelf en merk je dat jouw hond in balans is gekomen.

De financiële investering voor een hondentraining aan huis (een les van 45 minuten, voorrijkosten en email ondersteuning tijdens de lessen) is € 75.

Professioneel en vriendelijk duidelijk.
Toen onze Drentsche Patrijshond nog een puppy was, ruim 10 jaar geleden,riepen we de hulp van Areen in omdat Harry zo trok aan de riem en blafte naar voorbijgangers.
Sinds dat eerste gesprek heeft zij ons, baas en hond, veel geleerd. Op een prettige passende manier. Wie van ons als bazen met Harry kwam, maatwerk was er. De laatste jaren volgen we met Harry nog steeds speurles bij Areen, omdat Harry dat zo leuk vindt. Ook al is hij soms iets te gretig en enthousiast, Areen begeleidt hem perfect.

Theo en Anneke Smit

Let's connect