Uitlaatservice

Een uitgelaten hond

In het dagelijks leven zijn er situaties waarbij jouw hond net even te lang thuis moet blijven. Het zou dan fijn zijn als jouw hond er even lekker op uit kan voor een wandeling. Bij Dog coaching Gelderland hebben we een uitlaatservice voor de regio Beek (maximaal 15 km vanaf Beek) en bekijken we samen hoe we dat het beste vorm kunnen geven voor jouw hond.

Uitlaat op maat

Voordat jouw hond voor de eerste keer mee gaat op wandeling bespreken we samen wat voor hem of haar het beste past en/ of wat jij als baas zelf het fijnst vindt.

Het is mogelijk om de hond individueel mee te nemen, of hij of zij gaat mee in een kleine groep (maximaal 4 honden). In beide gevallen ben je ervan verzekerd dat de hond minimaal een uur gaat lopen en de nodige aandacht krijgt tijdens de wandeling.

 

N
Uitlaat die past bij jouw hond

We bekijken samen of jouw hond in een groep kan wandelen of liever alleen.

N
Wandelen met aandacht

Jouw hond gaat minstens een uur op wandeling en krijgt altijd voldoende aandacht.

Je investering

Gaat jouw hond alleen mee op wandeling dan zijn de kosten € 37,50 gaat hij of zij mee in een groep dan zijn de kosten € 15

Wil je meer weten over de uitlaatservice?

‘Onze oud duitse herder Arthur is gek op Areen, Robert en Sanne. Hij kan ’s ochtends niet wachten tot hij wordt weggebracht naar de dagopvang bij Areen. En wij gaan met een gerust hart naar ons werk omdat we weten dat er flink wordt gewandeld, gewerkt, gerust en gespeeld. Praktische zaken zoals een keer later ophalen zijn altijd bespreekbaar en voor advies op het gebied van opvoeding en voeding kunnen we altijd bij Areen terecht.’

Groetjes, Arthur, Jurgen, Anja, Jenske en Gijske

Let's connect