Puber honden training

Jouw puber hond begeleiden

Je puber hond goed opvoeden
voor een levenlang plezier aan elkaar.

Jouw hond begeleiden tot een fijne, kalme en evenwichtige hond?
Ik kan je helpen met het ‘Puber programma’.

Het puber programma

De opvoeding van jouw puber hond

In 12 lessen leer jij jouw puber hond te begeleiden tot volwassen hond

Stap voor stap

In deze 12 lessen leer je jouw puber bij de les te houden, te begeleiden in het dagelijkse leven zodat jouw puber kan uitgroeien tot een stabiele volwassen hond. De lessen worden binnen, buiten op straat en in het park of bos gegeven. Ik leer je kijken naar het gedrag en lichaamstaal van jouw hond maar ook van andere honden. Je leert wanneer je in deze belangrijke puber fase beter verder kan gaan met jouw puber hond en waarom. En hoe jij jouw puber hond kunt steunen en leren zijn aandacht en focus bij jou te houden op de wandelingen buiten. Samen ontspannen op pad buiten en genieten van de opgebouwde relatie met jouw puber hond.

Lijkt dit je wat?

N
Samen met elkaar werken aan de opvoeding van jouw puber hond

Samen leer ik jou de hondentaal te lezen, de behoeftes van de puberende hond te begrijpen en hoe hier me om te gaan. Hoe versterken we het gewenste gedrag van de puber op een positieve manier en hoe kan jij de puber motiveren om samen te zijn.

N
Samen krijgen jullie persoonlijke begeleiding

Met elkaar laten we de puber groeien naar volwassen hond. Het hele gezin mag en kan mee op training. Je krijgt persoonlijke begeleiding tijdens de moeilijkste fase van een jonge hond. In de leeftijd van 6 maanden tot 12 maanden spelen de hormonen langzaam een rol en deze kunnen voor veel afleiding zorgen. Samen leer ik jullie hoe hier mee om te gaan en tot het gewenste eindresultaat te komen. Tijdens de gezamenlijke wandelingen richten wij ons met name op de lichaamstaal van de hond en het samenwerken met de baas. Dit is belangrijk omdat de honden in deze periode makkelijk negatieve ervaringen oplopen in hun communicatie met andere honden, door het enthousiasme en het soms ook spannend vinden van nieuwe situaties.

N
Efficiënt

De trainingen gebeuren binnen, buiten op straat of in het park, bos. De individuele lessen zijn maatwerk waardoor er efficiënt getraind wordt en de puber niet onnodig hoeft te wachten tijdens de coaching. De duur van deze lessen zijn 25 minuten. De groepsles is een les waarbij jullie steeds samen in beweging zijn en verveling of lang wachten niet bestaat. Samen heerlijk genieten in de natuur en bewust zijn van elkaar. Duur van deze lessen is 45-60 minuten.

Je investering

Het vergt tijd van je: 6 lessen van 25 minuten en 6 lessen van 45-60 minuten. Thuis zul je tijdens de dagelijkse wandelingen 2-3 minuten tijd investeren om te oefenen. Na deze 12 lessen blijft het leuk om regelmatig samen iets nieuws te ondernemen en je als baas te laten nascholen over het wel en wee van jouw hondenvriend. Een hond is pas echt volwassen op een leeftijd van 3 tot 3.5 jaar oud en heeft nog wat begeleiding van jou als baas nodig om een heerlijke, evenwichtige en betrouwbare volwassen hond te worden.

De financiële investering voor het puberprogramma (6 lessen individuele coaching op maat van 25 minuten, 6 lessen in groepsverband met 3 andere honden van 45-60 minuten, email ondersteuning tijdens deze 6 maanden en eenmalig 5% korting op jouw aankopen van producten uit de winkel van Dog Happiness) is € 349.

Hulp krijgen bij het opvoeden van jouw puber hond?

Mijn Sam is een Oudduitse herder van ruim 4 jaar. Vanaf zijn puberteit is hij erg onstuimig geworden naar andere honden. Toen wij ‘opeens’ schapen kregen was hij geheel van slag en werd het voor ons bijna onhoudbaar.
Gelukkig hebben we van Areen mooie handvatten kregen in de vorm voeding, massage en omgaan/training met zijn hypergedrag. Hierbij neemt Areen zeker ook mijn gedrag en signalen mee die ik afgeef aan Sam.
Binnen enkele weken werden al grote veranderingen zichtbaar! De hypermodus ging eruit en Sam werd steeds relaxter en beter handelbaar.
We hebben nu een schat van een hond die steeds beter weet hoe hij zich moet gedragen, andere honden steeds beter ontvangt en de schapen steeds beter accepteert.
Super Areen, dat jij op ons pad bent gekomen. Topadvies met hele duidelijke en praktische info. Na je eerste bezoek kregen we direct goede hoop voor de toekomst. Top!

Susanne en een happy Sammie

Let's connect