Puppy training

Jouw pup begeleiden

Je pup goed opvoeden
voor een levenlang plezier aan elkaar.

Jouw hond begeleiden tot een fijne, kalme en evenwichtige hond? Ik kan je helpen met het ‘Pup programma’ of met het ‘Super pup start pakket’.

Het pup programma

De opvoeding van jouw pup

In 5 lessen leer jij jouw pup te begeleiden tot puberhond

Stap voor stap

In deze 5 lessen leer je jouw pup op te voeden, te begeleiden in het dagelijks leven zodat jouw pup kan uitgroeien tot een stabiele, evenwichtige jonge puber.

De lessen worden binnen, buiten op straat en in het park of bos gegeven. Ik leer je te kijken naar het gedrag en de lichaamstaal van je pup en leer je hoe je je pup positief beloont zodat het gewenste uitgevoerde gedrag bekrachtigd gaat worden en zich gaat herhalen.

De basiscommando’s bij je komen, zitten, liggen en met je meelopen komen aan bod maar daarnaast steken we ook in op de algemene verzorging wat bijdraagt aan een mooie vertrouwde band en relatie met jouw pup.

Lijkt dit je wat?

N
Samen met elkaar werken aan de opvoeding van de pup

Samen leer ik jou de hondentaal te lezen, de behoeftes van jouw pup te begrijpen en hoe je het gewenste gedrag van de pup op een positieve manier kunt versterken.

N
Samen krijgen jullie persoonlijke begeleiding

Met elkaar voeden we de pup op. Dat betekent dat iedereen in het gezin mee op training van de pup kan. Je krijgt persoonlijke begeleiding in het leren je pup alleen te laten, het socialiseren met mens en dieren, zindelijk te worden, aanleren van basiscommando’s en hoe de pup te verzorgen en te bouwen aan vertrouwen en verbinding.

N
Efficiënt

De trainingen gebeuren binnen, buiten op straat of in het park, bos. Het is maatwerk waardoor er efficiënt getraind wordt en de pup niet onnodig hoeft te wachten tijdens de coaching. De duur van een les is 25 minuten.

Je investering

Het vergt tijd van je: 5 lessen van 25 minuten en dagelijks 3 tot 5 korte trainingssessies van 2 tot 3 minuten. Na de 5 lessen blijf je dagelijks in huis en tijdens de wandelingen nog bouwen aan het reeds geleerde om het op peil te houden en verder uit te laten groeien zodat jouw pup een evenwichtige, betrouwbare volwassen hond kan worden.

De financiële investering voor het individuele pup programma op maat (5 lessen van 25 minuten, email ondersteuning tijdens deze 5 lessen en eenmalig 5% korting op jouw aankopen van producten uit de winkel van Dog Happiness) is € 190.

Het super pup startpakket

De opvoeding van jouw pup tot hond

Een jaar lang word jij persoonlijk gecoacht om jouw pup te begeleiden tot hond

Alles start bij het begin, de wens om een hond te nemen. Samen maken we een plan welke hond het beste bij jou en de situatie past. Zodra er naar pups gekeken gaat worden hebben we intensief contact en leer ik je waarop te letten bij de aanschaf van de pup. Voorkomen is immers beter dan genezen, genetische invloed op gedrag kan groot zijn en deze kunnen we hierdoor aanzienlijk verminderen.

Voordat de pup komt hebben we een pre-pup consult aan huis en bespreken we wat er allemaal nodig is om de pup een goede start te geven. Denk hierbij aan voeding, slaapplaats, tuig, lijn, enz.

Dan leer ik je een jaar lang jouw pup op te voeden naar hond. Je wordt intensief gecoacht in het dagelijks leven van jouw pup zodat de pup kan uitgroeien tot een stabiele, evenwichtige jonge hond.

De lessen worden gegeven binnen, buiten op straat, in het park of bos en aan huis.

Ik leer je te kijken naar het gedrag, de lichaamstaal van je pup en hoe je pup positief te belonen zodat het gewenste uitgevoerde gedrag bekrachtigd gaat worden en zich gaat herhalen.

De basiscommando’s bij je komen, zitten, liggen en met je meelopen komen aan bod maar daarnaast steken we ook in op de algemene verzorging wat bijdraagt aan een mooie vertrouwde band en relatie met jouw pup.

Lijkt dit je wat?

N
Advisering vooraf, voorkomen is beter dan genezen

Je wilt graag een hond aanschaffen maar welke hond, buiten de wensen van hoe de hond eruit ziet, past bij jou en de situatie waarin je leeft? Samen doorlopen we de wensen en komt er een op maat advies van welke soort hond het beste zou passen.

N
Samen met elkaar werken aan de opvoeding van je pup

Samen leer ik jou de hondentaal te lezen en de behoeftes van jouw pup, puber tot hond te begrijpen. Je leert hoe je het gewenste gedrag van de pup op een positieve manier kunt versterken.

N
Samen krijgen jullie een jaar lang persoonlijke begeleiding

Met elkaar voeden we de pup op, dat betekent dat iedereen in het gezin mee op training van de hond kan. Je krijgt persoonlijke begeleiding in het leren je pup alleen te laten, het socialiseren met mens en dieren, zindelijk te worden, het aanleren van basiscommando’s, de puberfase te doorstaan en hoe de pup te verzorgen en te bouwen aan vertrouwen en verbinding.

N
Efficiënt

De trainingen gebeuren binnen, buiten op straat of in het park, bos. Het is maatwerk waardoor er efficiënt getraind wordt en de pup niet onnodig hoeft te wachten tijdens de coaching. De duur van een les is 25 minuten.

Je investering

Het vergt tijd van je: 10 lessen van 25 minuten en dagelijks 3 tot 5 korte trainingssessies van 2 tot 3 minuten. Na de 10 lessen blijf je dagelijks in huis en tijdens de wandelingen bouwen aan het reeds geleerde om het op peil te houden en verder uit te laten groeien zodat jouw pup een evenwichtige, betrouwbare volwassen hond kan worden.

De financiële investering voor het individuele pup programma op maat (10 lessen van 25 minuten, email ondersteuning tijdens deze 10 lessen en eenmalig 5% korting op jouw aankopen van producten uit de winkel van Dog happiness) is € 349.

Ook lekker bezig zijn met je hond?

Omdat onze Borre (friese stabij, bijna 3 jaar) behoorlijk overprikkeld werd in een groepsgewijze puppy-training, werd ik via via geattendeerd op Areen. Al vanaf dag 1 een verademing! Leren kijken en luisteren naar je hond, contact hebben, is belangrijker dan trucjes of commando’s! Ook toen Bikkel (jack hussel, 6 jaar, uit het asiel) afgelopen zomer bij ons kwam heeft Areen ons super geholpen bij zijn introductie in het gezin. We maken nog regelmatig gebruik van de expertise van Areen en doen af en toe een speurcursus of opruim-actie in de uiterwaarden. De rust en het vertrouwen dat Areen uitstraalt is heel prettig, en stiekem voedt ze meer de baasjes op dan de honden zelf 😉

Martin, Marjolein, Borre en Bikkel

Let's connect