Vakantie- en dag opvang

Een vertrouwde plek voor de opvang van je hond

In het dagelijks leven zijn er situaties waarbij jouw hond niet mee kan of mee mag. Geen probleem als dat voor een paar uurtjes is maar als het een hele dag of meerdere dagen betreft, wil je je hond niet alleen thuis laten. Je wilt wel dat er goed voor hem of haar gezorgd wordt. Bij Dog coaching Gelderland kan je terecht voor vakantie-en/of dagopvang en stemmen we samen af op welke wijze dit het beste kan gebeuren voor jouw hond.

Opvang die past bij jouw hond

Voordat jouw hond voor de eerste keer in de opvang komt bespreken we samen waar de behoefte ligt. Het is mogelijk om een vaste dag / vaste dagen in de week gebruik te maken van de opvang maar ook incidentele opvang of opvang voor een langere periode is mogelijk. We stemmen ook samen af wanneer je de hond komt brengen en halen

Omdat het belangrijk is dat de hond zich veilig en vertrouwd voelt in onze opvang zullen we samen kijken naar de behoefte van jouw hond. Op deze manier zorgen we er voor dat de hond met veel plezier naar onze opvang komt en jij als baasje jouw hond met een gerust hart bij ons laat.

N
Opvang die past bij jouw situatie

We bekijken samen hoe de opvang voor jouw hond er uit moet gaan zien.

N
Een veilige, vertrouwde plek voor jouw hond

Doordat we goed afstemmen waar de behoefte van jouw hond ligt zal hij of zij zich veilig en vertrouwd voelen in de opvang.

N
Gerust

Doordat we samen de afspraken over de opvang gemaakt hebben, laat je jouw hond met een gerust hart bij ons achter.

je investering

De kosten voor de dagopvang zijn € 19 per dag. De kosten voor vakantieopvang zijn € 25 per dag, dit is inclusief voer voor de hond tijdens zijn/haar verblijf en de overnachting.

Wil je meer weten over vakantie-en/of dagopvang?

‘Onze Pepper ( buitenlandse hond met een enorme gebruiksaanwijzing) gaat nu een half jaar naar Areen in de vakantie en nu vanwege corona 1 dag in de week in de dag opvang. Pepper heeft het enorm naar haar zin en we brengen haar met een gerust hart weg. Geen kennels maar gewoon een plek waar ze samen zitten en hond kunnen zijn. Wat ook een enorm pluspunt is dat Areen en de mensen die er lopen zoveel deskundigheid in huis hebben waardoor wij zelf ook steeds meer bijleren en Pepper ook beter gedrag laat zien… Wij bevelen Areen 100% aan bij de mensen.’

Let's connect