Honden gedragstherapie

Aan huis

Samen jouw hond begeleiden

Thuis in de vertrouwde omgeving brengen we samen in kaart wat er speelt en we maken een plan van aanpak. Oefenen we samen de aanpak en bespreken we samen de follow up.

Positief in het dagelijkse leven

We starten met 1 les en maken een plan met huiswerkopdrachten. Per email ondersteun ik je tijdens de lesperiode. Het is een plan op maat waarbij jij als baas aangeeft wat je ziet en waar je denkt wat mee te moeten, samen kijken we naar jouw hond en geef ik aan wat ík zie.

Tijdens de lessen leer ik jou om jouw hond op een positieve manier te begeleiden en te coachen in het dagelijkse leven. Te kijken naar de behoefte van jouw hond en daardoor de motivatie van jouw hond te achterhalen. Wanneer jij deze motivatie weet, dan kun je het gedrag ombuigen en jouw hond trainen tot een evenwichtige, stabiele en kalme hond.

N
Samen jouw hond begeleiden thuis, in de vertrouwde omgeving.

Wij bekijken samen jouw hulpvraag over jouw hond en bieden een passende training aan met als resultaat een positieve wending van het gedrag zodat jullie samen kunnen genieten.

N
Samen krijgen jullie persoonlijke begeleiding.

Met elkaar kijken we wat het beste bij jou, het gezin en de hond past. Iedereen kan zijn eigen vragen stellen en samen kijken we welke oplossingen er zouden kunnen zijn.

N
Efficiënt

De training is aan huis, zonder wachttijd en direct toepasbaar thuis in de dagelijkse situatie.

Je investering

Het opvoeden van een hond vergt tijd, geduld en enthousiasme. Het eerste jaar is het intensiefste, de daarop volgende 2 jaren worden wat makkelijker en vaak gaat het vanaf de leeftijd van 3 jaar vanzelf en merk je dat jouw hond in balans is gekomen.

De financiële investering voor een hondentraining aan huis (een visite van 60 minuten, voorrijkosten, helder plan van aanpak en email ondersteuning tijdens de begeleiding) is € 90.

Wil je samen je hond thuis begeleiden?

Inmiddels zijn we bijna 2 jaar verder en is Bailey veranderd van een zeer angstige hond naar een hond die weliswaar nog steeds onzeker is maar het verder prima doet. We kunnen lange wandelingen maken, ontmoetingen met vreemde mensen en honden leiden steeds minder vaak tot stress en in huis is ze super lief en rustig (met regelmatig een dolle bui natuurlijk).

Dankzij de rustige aanpak van Areen en vooral de uitleg over waar het gedrag vandaan komt hebben we deze mooie stappen kunnen zetten. Omdat het mogelijk is de training te ondersteunen met homeopatische middelen (afgestemd op het gedrag) kan je op meerdere vlakken tegelijk met de hond aan de slag.

Nicole, Pieter & Bailey

Let's connect