Vandaag was het een heerlijke voorjaarsdag. altijd gevaarlijk voor de honden want plots is het toch warm voor ze met een dikke winterjas.

Deze ochtend zijn we begonnen met een groepje speurneuzen, Bailey, Sam en Dana mochten samen met hun bazen opzoek naar vermiste andere bazen en leerde specifieke geur sorteren. Zo mooi om te zien hoe ze alle drie hard hun best deden en de vermiste personen vonden. Hoe voldaan ze weer mee naar huis gingen. Heerlijk gewoon.

De volgende honden en bazen arriveerde om samen een sociale groepswandeling te gaan maken, wat een heerlijke zonnetje scheen er en hoe konden we daar van genieten met elkaar. Raya, Moena, Ibor, Trix en als toetje Bailey van de fotograaf ging ook mee wandelen. Nou ja wandelen …. eigenlijk vertrekken we achter elkaar naar een plek en daar leggen we een kleedje neer en instaleren de bazen en honden zich. De honden krijgen een heerlijke kong om aan te likken en af en toe een opdracht van het kleed af om vervolgens weer heerlijk verder te mogen likken en sabbelen aan de kong op jouw kleed. Prachtig hoeveel rust ze met en naast elkaar hadden. En mooi om te zien hoe de bazen hun honden de ruimte gaven om de juiste beslissingen te maken en deze kracht bijzetten door de honden daar in te steunen.

Van het bos door naar het park en daar nog enkele lessen individueel gestart. Nu mijn laatste hand aan de nieuwe website, maandag mag hij online.

 

A life together full of  happiness